Selecteer een pagina
 

Wat is een Instawebsite?

Website header UIC

Op de Homepagina van je website zie je de laatste Instagramberichten van jouw zaak of winkel. Dat is een Instawebsite. Altijd up-to-date en makkelijk in onderhoud!

Waarom een Instawebsite?

Work smarter, not harder is de achterliggende gedachte van Tante Web. Je hebt het al druk genoeg met jouw zaak. Tijd voor het onderhouden van je website heb je niet. En een bericht op je website plaatsen is lang niet zo makkelijk als een post op Instagram zetten.

Waarom heb ik een website nodig? Alleen Instagram voor je bedrijf is ook prima toch?

Tante Web gelooft heilig in social-media voor jouw bedrijf. Instagram, Facebook en ook op Tiktok zijn super fijne middelen waarop je klanten verrast met nieuwe producten en mooie aanbiedingen. Maar onderschat niet hoeveel mensen jouw bedrijf zoeken en vinden via Google. Met een website heb een etalage op Google. De bezoekers die hier langskomen zien het liefst jouw allerlaatste producten en aanbiedingen. Juist daarom is Instawebsite een super oplossing. Met Instawebsite ben je altijd up-to-date en het ziet er ook nog eens super goed uit.

Hoe werkt het?

Yes! Jij mag kiezen! Heb je geen budget, dan maak je jouw Instawebsite toch zelf! Met de Tante Web Tutorial heb je binnen no time jouw eigen Instawebsite online!

Heb je het te druk of zie je dit niet zitten dan helpt Tante Web je graag en kan weer kiezen! Yes, hoe fijn! Kies je voor Instawebsite Basic of doe je gek en ga je voor Instawebsite Master?

Waar je ook voor kiest, Instawebsite is sowieso de beste keuze! En je kan altijd nog uitbreiden met een blog of met een online shop. Check https://www.instawebsite.nl/prijs en kijk of Instawebsite iets voor jou is.

Liefs,

Tante Web