Selecteer een pagina
 

MC lieve woorden van klanten

André, Esmee, Miranda, Marieke & Annemiek
(Fotobooth voor interne activatie van de campagne Kruiden Sjeffies)

De afgelopen maanden hebben we wederom met heel veel plezier samengewerkt met Miranda. Met haar kennis en ruime ervaring en nét dat beetje extra liefde voor ons merk hebben we een langdurige contenttactiek neergezet voor de PLUS socialmediakanalen. Dit heb je naadloos aan laten sluiten binnen de totale contentstrategie, geïntegreerd binnen de spaar- en merkcampagnes van PLUS.

– Annemiek Moerman (Teamlead Digitale Communicatie at PLUS Retail)

Miranda heeft de afgelopen maanden onze afdeling versterkt als campagnemanager voor onze employer branding- en arbeidsmarktcommunicatiecampagne. Zij heeft dat met buitengewoon veel enthousiasme en drive gedaan. Met haar zeer snelle ‘snapsnelheid’, gestructureerde aanpak en creatieve ideeën hebben de campagne tot een succes gemaakt, zowel qua externe impact als hoe deze op een positieve manier is gaan leven binnen de organisatie.

– Rens de Leeuw (Directeur marketing & communicatie Ordina)

————————————–

“Miranda heeft voor B.lay – The License Management Company een content marketing strategie ontwikkeld en met succes uitgerold. Door onze kennis te delen via white papers, webinars & artikelen over de risico’s en kansen van software licenties en het beheer van software licenties (software asset management) hebben we veel nationale en internationale awareness gecreeerd rondom ons merk.

Het resultaat van deze strategie is dat B.lay steeds meer een begrip in onze markt is geworden. Dankzij de marketinginzet van Miranda kunnen we recht doen aan onze kennis en worden we inmiddels gezien als thought leader op het gebied van software-assetmanagement. Iedereen die op zoek is naar een gedegen en goede marketing strategist, is bij Miranda op het juiste adres! “

– Richard Spithoven (managing partner B.Lay, The licence management company)

————————————–

Miranda Coops heeft op project basis voor de NVE werkzaamheden verricht. Ik zou haar willen beschrijven als een integer, creatief en sociaal persoon met uitstekende inhoudelijke kennis over content en marketing. Zij is in staat om personen te mobiliseren en motiveren om het project samen tot een succesvol einde te brengen. Het NVE bestuur is zeer tevreden over haar werkzaamheden.

– Peter Bisschop (Endocrinoloog AMC – Lid van Bestuur NVE)

————————————–

Miranda has worked for VIMN as a freelancer several times covering temporary business and marketing responsibilities. In her latest interim position Miranda worked on the marketing campaign for MTV’s new local TV show Dutch Ridiculousness. Miranda is an excelent self starter and blends in very efficiently, understands the needs for MTV’s target audience and works well across departments and stakeholders, resulting in an efficient and current content marketing campaign driving the shows performance.

– Saskia Baaij- Verhoeven (Vice President Youth & Music Benelux Viacom)