Selecteer een pagina
 

MC oud leuke tekst contact

“I love it when a plan comes together”, is een uitspraak die mij op het lijf geschreven is. Ik hou van resultaat, vooral op mooie doelstellingen. Het beste compliment dat ik ooit gekregen heb is ‘smooth operator’, omdat ik me makkelijk binnen organisaties beweeg en ‘easy going’ ben. Ik breng veel energie in jouw team, ik ben vrolijk en energiek en altijd vol enthousiasme voor mooie marketing en/of communicatie projecten. Je kan mij inzetten op de volgende functies:

– Digital communicatie / marketing manager
– Brand manager
– Employer branding / personal branding manager
– Campagne manager
– Social-media manage
– Content marketeer / manager

Beschikbaar voor 4 dagen in de week, op woensdag kan je mij vinden in de cross-fit box en in de middag op het voetbalveld dan train ik de boefjes van onder negen team 5 t/m 9.

Kan je wel wat extra enthousiasme gebruiken in je team? Bel of mail me voor beschikbaarheid & tarief.