Content creatie / content design

Je kan bij mij terecht voor content creatie voor socialmedia, animatie, beeld creatie en design van marketingmateriaal. Op uurbasis of voor een specifiek project:

Content creatie voor events, socials of campagne

Social media manager

k

Illustratie / design & animatie

Content creatie / designer

Interim of freelance content creatie of design op uurbasis

Design & productie van o.a. socialmedia, animatie, website, online marketing materiaal, huisstijl, branding, folders, flyers, brochures, merchendise, presentatie, kaarten, reportage evenementen, onboarding programma, advertising.

Content creatie voor website, socials of campagne

Animatie, gif of video

Illustratie / artwork

Beeld creatie

Stopping power, beelden zeggen meer dan woorden en met een beetje beweging erin val je nog meer op.

Mixed Media design

Een andere kijk op bestaand beeld, daar hou ik van. Foto’s bewerken met illustraties, een ander beeld maken van een foto of artwork of een beeld op een ander manier inkleuren. Spelen met beeld, dat doe ik graag. Ik maak gebruik van verschillende technieken en programma’s zoals Procreate, Canva, Adobe Illustrator, After Effects, Photoshop en soms een beetje AI.

AI beeld creatie

Met AI tools zoals Canva, ChatGPT en Midjourney ontwerp ik beeld op een geheel nieuwe manier. Beeld ontstaat uit een combinatie van AI en reguliere tools zoals Photoshop en Illustrator. 

Videocollage

Een snappy video van je bedrijf, event of locatie. Op basis van bestaand materiaal aangevuld met illustratries en bewegende elementen. Zeer geschikt voor reels, TikToks en socialmedia video’s.

Let it move

Explainer, infographic, uitnodiging, socialmedia posts, gifjes & stickers ik maak ze graag voor je.

Boutique pakketten

Voordat je een afspraak hebt met een potentiële klant, is de kans groot dat deze jou eerst opzoekt via Google. Op dat moment kan een aantrekkelijke website al het verschil maken.

Boutique branding

Dit pakket is geschikt voor personal branding, zzp-ers of startende ondernemers. We gaan eerst in gesprek over jouw wensen, daarna doe ik een onderzoek naar wat bij jou past. Met de volgende elementen als resultaat:

  • Logo
  • Kleurenpallet
  • Fontset
  • Beeldtaal (max 5 beelden)
  • Iconen/ vormgeving
  • Brandmoodboard

Aansluitend ben je welkom in een van mijn workshops Canva, zodat je direct aan de slag kan met je merk!

Boutique Instawebsite

Work smarter, not harder. Tijd voor het onderhouden van je website heb je niet. En een bericht op je website plaatsen is lang niet zo makkelijk als een post op Instagram zetten. Met een Instawebsite van de Communicatie Boutique maak je handig gebruik van je social-feed op de HOME pagina van jouw website. Het voordeel is weinig onderhoud en toch ben je goed vindbaar via Google en google maps. Deze website is vooral geschikt voor fysieke mode winkels met kleine en wisselende voorraad of de creatieve zzp-er met een portfolio.

Socialmedia management

 Wil jij je Socialmedia voor eens en voor altijd goed aanpakken? Wil je meer volgers, meer naamsbekendheid en meer traffic naar je website genereren door een regelmatige inzet van Social Media? Dan ben je bij de Communicatie Boutique aan het juiste adres: 

  • Contentkalender we plannen vooruit zodat we altijd up to date zijn
  • LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter en TikTok 
  • Contente & creatie van beelden en video’s in huisstijl
  • Meten = weten in de vorm van maandelijkse rapportage 

Dit pakket is een abonnementsconstructie, gebaseerd op het aantal kanalen en verschillende posts per maand. (exclusief opstartkosten / format ontwikkeling)

Boutique website

Investeer in jouw online aanwezigheid met een WordPress website van de Communicatie Boutique. Wij creëren voor jou een uniek, aantrekkelijk en responsief websiteontwerp dat naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit en de aandacht trekt van jouw doelgroep. Gebaseerd op 4 pagina’s: Home, Service, over jou en contact. Inclusief ondersteuning en training: Nadat jouw website klaar is, zorg ik ervoor dat je vol vertrouwen met je website aan de slag kunt. We lopen alles door in de website workshop, zodat je precies weet hoe alles werkt.