Eigenlijk heb je mij niet meer nodig als je Canva goed onder de knie hebt. Canva is super geschikt voor het maken van marketingmaterialen zoals posters, flyers, brochures maar ook socialmedia, presentaties en ja je kan er zelfs een beetje mee animeren! Na deze workshop kan jij met gemak je eigen marketing middelen maken.

Workshop Canva

Canva is eigenlijk geen secret meer, steeds meer content creators gebruiken dit fantastische programma. En dat is niet gek, met Canva heb je een hele winkel met lekkere communicatiemiddelen tot je beschikking. Het is template based, dat wil zeggen dat er altijd een vorm is waar je uit kan kiezen, zodat jij alleen nog je boodschap hoeft te formuleren. Ik zelf werk al jaren met Canva en ben elke keer weer verrast door de vele mogelijkheden van dit waanzinnige programma. Graag neem ik je in deze workshop mee langs alle mogelijkheden die Canva je biedt en leg ik uit hoe je dit programma goed gebruikt, zodat je makkelijk je eigen communicatie materialen zelf kan maken.

Wil jij jouw socialmedia posts, flyers of uitnodigingen een boost geven? Of wil je gewoon meer leren over het maken van visuele content? Dan is deze workshop perfect voor jou! Tijdens de workshop Boutique secrets Canva leer je hoe je deze tool optimaal kunt gebruiken om professionele en opvallende designs te maken. Je krijgt handige tips en tricks van mij en bekende gebruikers en gaat zelf aan de slag met een opdracht. We maken jouw eigen brandboard, zo werk je tijdens deze workshop ook nog een beetje aan je eigen branding. Super tof toch?

Resultaat

 • Na deze workshop ben je in staat om zelfstandig prachtige designs te maken en jouw communicatie naar een hoger niveau te tillen.
 • Je weet hoe je op een slimme manier consistent blijft in je kleur en font gebruik
 • Je ontdekt de magische bewerkingstools, zoals het makkelijk weghalen van de achtergrond en vervangen
 • Je weet hoe je snel en eenvoudig marketing middelen kan maken
 • Tips & tricks, de echte Boutique secrets voor het gebruiken van Canva

Schrijf je snel in en laat jouw creativiteit de vrije loop!

Inhoud workshop

 • Introductie Canva, hoe werkt het
 • Inrichten Canva voor jouw brand
 • Maak je eigen … (keuze uit social media kit, flyer of nieuwsbrief)
 • Boutique secrets, mijn tips & tricks voor efficiënt gebruik van dit toffe programma

Je bent welkom vanaf 9.30 in één van de fijne vergaderruimtes hier bij Nest Werkplekken. We starten om 10.00 uur en zijn rond 15.00 uur klaar. Daarna heb je nog tijd om je eigen designs te maken met hulp. Of specifieke wensen te bespreken. Wij zorgen voor koffie, thee, lunch en iets lekkers.

Voor wie?

Deze workshop is super geschikt voor iedereen die graag zelf marketing materialen wil maken. Je hebt geen design skills nodig, alles wat je nodig hebt is een computer & een (gratis) abonnement op Canva.

Wat heb je nodig?

 • Neem je eigen laptop mee
 • Een account in Canva via https://www.canva.com/ . Je kan deze workshop met het gratis account doen.
 • Voor zover je dat hebt. Neem je eigen branding mee, kleuren, logo, fonts. Als je die hebt, zet deze dan alvast klaar op je computer zodat je er makkelijk bij kan.
 • Alvast een idee van wat je graag wil maken is fijn, maar niet noodzakelijk

Data

De workshop is 1 dag en duurt van 9.30 tot +/- 16.30. Kies een van onderstaande data in de kalender bij boeken.

Investering

Boutique Secrets, workshop Canva 1 dag maximaal 6 deelnemers per workshop voor 200 euro p.p. ex. 21% BTW.

Na aanmelding via onderstaande link ontvang je bevestiging van deelname. Daarna ontvang je van mij een factuur na betaling ben je verzekerd van deelname. De workshop gaat door vanaf minimaal 2 deelnemers. Ben je klaar om je eigen designs te maken? Check hier de data en meld je dan aan voor een van de workshops dit najaar.

Incompany?

Wil je Canva in jouw bedrijf toepassen? Ik geef deze workshop ook graag intern bij jou op kantoor. Dit kan ook op maat bijvoorbeeld als je samen wil werken in Canva of gebruik wil maken van de handige tools voor het bewaken van je merk. Stuur mij een mailtje dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je. miranda@communicatieboutique.nl

Tot snel bij de Boutique Secrets